Schrijf een ervaring over Djoser en maak kans op mooie prijzen!

Geen olifantenritjes meer bij Djoser

Geschreven op 16 juli 2013 door Vanessa

NIJMEGEN - Naar aanleiding van een actieoproep van WSPA stopt reisorganisatie Djoser met het aanbieden van olifantenritjes en –shows tijdens hun (rond)reizen. De oproep van WSPA is onderdeel van de campagne ‘Stap van de olifant af!’ waarmee WSPA reisorganisaties en toeristen oproept om van de olifant af te stappen. WSPA supporters gaven via social media als Facebook en Twitter massaal gehoor aan de oproep.

Hoewel Djoser Reizen eerdere acties van WSPA naast zich neerlegde, heeft ook zij nu besloten haar reisprogramma aan te passen. Djoser laat in een bericht aan WSPA weten: “Wij ondersteunen deze actie en zullen onze reisbegeleiders en reizigers jullie boodschap overbrengen.”

WSPA zet zich al jaren in om ervoor te zorgen dat Nederlandse reisorganisaties olifantenritjes en olifantenshows schrappen uit hun reisaanbod. TUI Nederland, waartoe de merken KRAS.nl, Arke en Holland International behoren, biedt al een tijd olifantvriendelijke excursies aan. Ook reisorganisatie Oad Reizen gaf vorig jaar gehoor aan de oproep van WSPA en beloofde de excursieprogramma’s aan te passen.

Wil je op vakantie met Djoser? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

9,2
op basis van 185 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,6
op basis van 98 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 344 reviews

1 consumenten award

FOX, verre reizen van ANWB won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer