Schrijf een ervaring over Djoser en maak kans op mooie prijzen!

Informatiedagen Djoser in november

Geschreven op 12 november 2014 door Christel

Kantoor van Djoser
Kantoor van Djoser
Reisorganisatie Djoser, gespecialiseerd in rondreizen, juniorreizen en wandel- en fietsvakanties, organiseert in november een aantal informatiedagen. Op deze dagen krijg je informatie over het reisaanbod van Djoser en kun je een hoop reisinspiratie opdoen.

Op 15 november vindt er een informatiedag plaats in Leiden, op 16 november in Gent (België) en op 29 november in Veldhoven. Tijdens deze informatiedagen kun je praten met de reisspecialisten van Djoser en kun je enkele videopresentaties bekijken, waardoor je meer reisinspiratie opdoet en een goed beeld krijgt van de verschillende reizen. De eerste informatiedag zal plaatsvinden op het hoofdkantoor van Djoser in Leiden. Er zijn dan in twee zalen verschillende videopresentaties te zien, onder andere van Azië, Afrika en Amerika. Wandel- en fietsvakanties en Djoser Junior zullen ook aan bod komen.

Kun je niet op een van de drie informatiedagen in november? Djoser organiseert gedurende het hele jaar informatiedagen. Toegang tot de informatiedagen is gratis, maar aanmelding is gewenst. Op de website van Djoser vind je meer informatie over de infodagen en data en kun je je aanmelden voor de informatiedagen.

Wil je op vakantie met Djoser? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

9,2
op basis van 188 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 345 reviews

1 consumenten award

FOX, verre reizen van ANWB won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 100 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer