Nieuwe reis naar de Filipijnen bij Djoser

Geschreven op 26 juli 2016 door Anique

De natuur van de Filipijnen
De natuur van de Filipijnen
Het is vanaf nu mogelijk om ook een 22-daagse rondreis over de Filipijnen te maken met Djoser. Vele eilanden zijn nog onontdekte schatten met de mooiste witte stranden, glanzende zee, het tropische regenwoud en niet te vergeten de vulkanen en rijstterrassen.

Met deze rondreis van Djoser reis je in 22 dagen van Manilla naar onder andere Tagaytay, Banuae, Sagada, Vigan en Laoag. Met een binnenlandse vlucht vanaf Manilla vertrek je vervolgens naar Puerto Princessa. Hier bezoek je onder andere Sabang, El Nido en verschillende eilanden, Coron en Busunga. Je ontdekt tijdens deze reis de prachtige natuur van het land en zijn spectaculaire landschappen. Oude steden met koloniale gebouwen, kerken, rijstterrassen en de onderwaterwereld worden ook zeker niet overgeslagen.

De reis is te boeken vanaf nu voor diverse data in 2017. De eerst mogelijke datum is 16 februari 2017, daarop volgen nog vier andere data in 2017. Ook is het al mogelijk om een reis te boeken voor begin 2018. Prijzen zijn vanaf 3.195 euro.

Nieuws

Artikelen