Schrijf een ervaring over Djoser en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe reis naar de Filipijnen bij Djoser

Geschreven op 26 juli 2016 door Anique

De natuur van de Filipijnen
De natuur van de Filipijnen
Het is vanaf nu mogelijk om ook een 22-daagse rondreis over de Filipijnen te maken met Djoser. Vele eilanden zijn nog onontdekte schatten met de mooiste witte stranden, glanzende zee, het tropische regenwoud en niet te vergeten de vulkanen en rijstterrassen.

Met deze rondreis van Djoser reis je in 22 dagen van Manilla naar onder andere Tagaytay, Banuae, Sagada, Vigan en Laoag. Met een binnenlandse vlucht vanaf Manilla vertrek je vervolgens naar Puerto Princessa. Hier bezoek je onder andere Sabang, El Nido en verschillende eilanden, Coron en Busunga. Je ontdekt tijdens deze reis de prachtige natuur van het land en zijn spectaculaire landschappen. Oude steden met koloniale gebouwen, kerken, rijstterrassen en de onderwaterwereld worden ook zeker niet overgeslagen.

De reis is te boeken vanaf nu voor diverse data in 2017. De eerst mogelijke datum is 16 februari 2017, daarop volgen nog vier andere data in 2017. Ook is het al mogelijk om een reis te boeken voor begin 2018. Prijzen zijn vanaf 3.195 euro.

Wil je op vakantie met Djoser? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

9,2
op basis van 185 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,6
op basis van 98 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 344 reviews

1 consumenten award

FOX, verre reizen van ANWB won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer