Nieuwe rondreis door Japan van Djoser

Geschreven op 24 februari 2017 door Renee

Drukste winkelstraat van Tokyo, Japan
Drukste winkelstraat van Tokyo, Japan
Djoser organiseert een nieuwe 22-daagse rondreis door Japan. Vanaf Amsterdam reis je met het vliegtuig naar Osaka. Verder reis je het grootste gedeelte met de trein verder. Je overnacht in comfortabele middenklasse hotels waar je beschikt over je eigen badkamer. Bij de reis zijn de vlucht, overnachtingen, reisbegeleiding, ontbijt en diner inbegrepen. Daarnaast zijn een aantal van de excursies inbegrepen, maar eventueel uit te breiden naar eigen wens.
Kyoto, Japan" width="720" height="400" />

Reisbeschrijving

Na aankomst in Osaka verblijf je hier 2 nachten. Osaka heeft een levendig centrum waar je goed kan eten en winkelen. Vanuit Osaka kan je optioneel een excursie maken naar de bekende stad Hiroshima, dat tijdens de Tweede Wereldoorlog werd gebombardeerd. De vierde dag reis je verder om te overnachten in een traditionele ‘shukubo’. De volgende dag reis je verder naar Kyoto waar je cultuur gaat snuiven in een van de 2.000 boeddhistisch en shintoïstisch tempels. Je vervolgt je reis via Takayama en Matsumoto. Op dag 11 kom je in Tokyo, de hoofdstad van Japan. Hier heb je 3 dagen om de stad te verkennen. Hierna vervolg je de rondreis door Japan in de natuurgebieden van Hakodate, Higashi Muroran, Asahikawa en Biei. De laatste bestemming is Sapporo, waar je nog een dag verblijft alvorens je terugvliegt naar Amsterdam. Ieder dag wordt er rekening gehouden met verschillen in interesses. Zo kan je in een aantal plaatsen leuke winkeltjes vinden, in andere juist meer historie en in andere gebieden mooie natuur.

Vertrekdata

De eerste rondreis door Japan van Djoser is van 18 juli tot 8 augustus 2017. Daarnaast zijn er al verschillende vertrekdata aangekondigd voor 2017 en 2018. Meer informatie over de reis en vertrekdata is te vinden op de website van de reisorganisatie.

Nieuws

Artikelen