Schrijf een ervaring over Djoser en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe rondreizen bij Djoser

Geschreven op 24 maart 2014 door Anique

Olifanten in Sri Lanka
Olifanten in Sri Lanka
Er zijn bij Djoser nieuwe rondreizen toegevoegd aan het assortiment. In totaal zijn het drie rondreizen; Sri Lanka 21 dagen, Thailand & Cambodja en Tanzania & Zanzibar. Al deze reizen worden tevens beschreven in het nieuw uitgekomen magazine van Djoser.

De eerste rondreis, naar Sri Lanka, duurt 21 dagen en is een reis vol afwisseling. Zo zit het onontdekte noorden van het land in de reis maar ook de schitterende tempels, heuvellandschappen, theeplantages en de stranden van Trincomalee. Ook de walvis- en dolfijnensafari is een aanrader. De tweede rondreis door Thailand en Cambodja duurt ook 21 dagen. Bangkok en het Khao Yai Nationaal Park staan onder andere op het programma in Thailand. Eenmaal in Cambodja wordt het tempelcomplex Angkor Wat natuurlijk bezocht. De laatste rondreis door Tanzania en Zanzibar duurt 15 dagen, waarbij nationale parken bezocht worden, waaronder het beroemde Serengeti. In Zanzibar maak je kennis met de Swahilicultuur.

Wil je op vakantie met Djoser? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

9,2
op basis van 185 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,6
op basis van 98 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 344 reviews

1 consumenten award

FOX, verre reizen van ANWB won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer