Vier een groene kerst met Djoser in Costa Rica

Geschreven op 19 augustus 2019 door Gina

De prachtige natuur van Costa Rica
De prachtige natuur van Costa Rica
Ben jij graag weg met kerst of wil je kerst eens op een andere manier vieren? Djoser Family biedt een groene kerst in Costa Rica aan. December is een ideale maand voor een rondreis door Costa Rica. De natuur is er prachtig en ook de temperaturen zijn tropisch in deze maand. Maak er een groene kerst van en ga op ontdekking in Costa Rica. Maak kennis met de rijke natuur met dichte regenwouden, indrukwekkende watervallen, prachtige nationale parken en tropische stranden.

Vier een groene kerst in Costa Rica

Djoser Family biedt tijdens kerst een 14-daagse groepsreis aan met daarin alle hoogtepunten van Costa Rica. De reis vertrekt op 21 december 2019 vanaf Amsterdam en duurt tot en met 3 januari 2020. De rondreis is bestemd voor gezinnen en een waar avontuur. De rondreis begint in San José, de hoofdstad van Costa Rica. Vervolgens bezoek je La Fortuna: een van de meest populaire plekken in Costa Rica onder andere door de bekende vulkaan Arenal, Monteverde National Park, Samara met haar tropische stranden en tot slot Quepos: een gezellig en authentiek havenplaatsje. Vanuit Quepos is er nog een uitstapje naar Manuel Antonio National Park. De rondreis wordt wederom afgesloten in San José en vanuit daar wordt er weer terug naar Amsterdam gevlogen.

Djoser Family

De Familiereizen van Djoser zijn speciaal samengesteld voor gezinnen met kinderen. Dit zijn zowel tweeouder- als eenoudergezinnen en samengestelde gezinnen. Doordat de kinderen tijdens de groepsreis gemakkelijk contact met elkaar kunnen leggen, hebben zowel ouders en kinderen een heerlijke en onbezorgde vakantie. De groepen bestaan uit gemiddeld zestien deelnemers met een minimum van tien deelnemers en een maximum van vijfentwintig deelnemers. De minimum leeftijd voor kinderen is zes jaar. Verder zijn alle leeftijden welkom op de reizen. Maar er zijn ook reizen speciaal voor gezinnen met kinderen van tien tot en met zestien jaar. Hier heeft Djoser voor gekozen omdat de leeftijd van de kinderen erg bepalend kan zijn voor de reis en hierdoor het leeftijdsverschil aanzienlijk wordt verkleind.
Nieuws

Artikelen