Nieuwe familiereis Griekenland met Sawadee

Geschreven op 3 februari 2016 door Nicky

Zon, zee en cultuur in Griekenland
Zon, zee en cultuur in Griekenland
Sawadee biedt een nieuwe reis aan: 15 dagen reizen door Griekenland voor families. Tijdens deze reis wordt zowel de historie op het vasteland bezocht als de typisch Griekse eilanden. Overblijfselen van oude culturen en machtige gebouwen worden afgewisseld met idyllische eilanden en prachtige natuur. Ontdek de gastvrije bevolking en de Griekse keuken. Je brengt telkens meerdere nachten door op één plaats, dus er is genoeg vrije tijd en ruimte voor ontspanning.

De eerste dag bestaat uit een vlucht naar Athene. Op dag 2 kun je bijkomen van de reis en op dag 3 vertrek je naar Delphi, en van daaruit op dag 4 naar Olympia. Dag 5 bestaat dan ook uit een bezoek aan Olympia en op dag 6 verken je Athene. Op dag 7 is het tijd om het vasteland te verlaten en ga je met de ferry naar Syros. Hier blijf je ook op dag 8 en op dag 9 ga je met de ferry naar Naxos

Je overnacht in sfeervolle familiehotels, vaak is er een zwembad aanwezig. De reis is inclusief entreegeld voor Delphi, Olympia en Akropolis. 15 dagen met zon, zee en Griekse cultuur zijn al te boeken vanaf €1.598.
Akropolis, Athene
Akropolis, Athene

Nieuws

Artikelen