Vanaf nu ook fietsvakanties boekbaar bij Sawadee

Geschreven op 23 februari 2015 door Anique

Fietsen met Sawadee
Fietsen met Sawadee
Het is sinds kort ook mogelijk om diverse fietsvakanties te boeken bij Sawadee. De reizen worden uitgevoerd in samenwerking met het bedrijf Cycletours Produkties, een zeer bekende organisator van fietsvakanties.

Exclusieve overeenkomst

Reisorganisatie Sawadee heeft een exclusieve overeenkomst weten te sluiten met Cycletours Produkties voor het ontwikkelen en uitvoeren van fietsrondreizen in groepsverband. Dit is voor zowel Europa als daarbuiten. Tijdens de fietsreizen ontdek je samen met een groep al fietsend de mooiste bestemmingen. Meestal aan de hand van een Nederlandssprekende reisbegeleider.

Soorten fietsreizen

Er zijn diverse soorten fietsreizen te boeken. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een fiets- en kampeervakantie in Spanje, Portugal, Duitsland, Frankrijk of Italië. Een auto neemt de spullen voor je mee, waardoor je die niet op de fiets hoeft mee te nemen. Het is ook mogelijk een fietsvakantie te boeken en te overnachten in hotels, denk maar aan Spanje de Griekse eilanden of Portugal.

Familiereizen

Het is voor families ook mogelijk een fietsvakantie te boeken binnen Europa. Tijdens de familie fiets- en kampeervakanties reizen er kinderbegeleiders mee, maar ook mecaniciens en koks.

Verre reizen

Als je meer van de verre bestemmingen bent, maar toch graag op de fiets wilt reizen, dan kan dat ook. Er zijn namelijk ook vele reizen buiten Europa te boeken. Je overnacht op bijzondere locaties, in hotels en de reizen hebben een avontuurlijk karakter.

Nieuws

Artikelen