Reisorganisatie Sawadee ontvangt Travelife Certificaat

Geschreven op 23 januari 2014 door Laura

Reisorganisatie Sawadee heeft tijdens de vakantiebeurs een Travelife Certificaat uitgereikt gekregen. Dit certificaat wordt alleen uitgereikt aan reisorganisaties die verantwoord ondernemen zeer belangrijk vinden. Op het certificaat worden 158 eisen gesteld aan een duurzame reisorganisatie. Sawadee voldoet aan allemaal.

Sawadee organiseert sinds 1983 groepsreizen naar vele bijzondere bestemmingen. Zij staan voor duurzaam reizen. Hiermee spelen zij in op de trend dat reizigers steeds meer behoefte hebben aan verantwoorde reisproducten. Reizigers kiezen steeds vaker een reisorganisatie die verantwoordelijkheid neemt. Sawadee heeft aan de hand van de 158 criteria nog eens kritisch gekeken naar de bedrijfsvoering en verbeteringen doorgevoerd. Daardoor voldoen ze nu aan alle criteria.

Inmiddels zijn er 15 reisorganisaties die het Travelife Certificaat hebben ontvangen. Het Travelife Certificaat komt van ECEAT-Projects af. Dit is een non-profit organisatie uit Nederland die graag aandacht wil vragen voor duurzaam reizen. Zij helpen organisaties met het doorvoeren van verbeteringen door middel van het Travelife Sustainability System. Zodra aan alle 158 criteria is voldaan krijgt een organisatie het certificaat.

Nieuws

Artikelen