Sawadee beste reisorganisatie 'Rondreis'

Geschreven op 17 januari 2014 door Vanessa

Sawadee heeft voor de eerste keer de Reisgraag-award gewonnen in de categorie 'Rondreis'. Ze kregen maar liefst gemiddeld een 9 van hun klanten. Een cijfer om erg trots op te zijn. Op de Vakantiebeurs in Utrecht werd de award in ontvangst genomen.

Mooie pluim

Emilie Mannaerts (Sawadee Reizen): "De Reisgraag-award is een mooie pluim voor alle Sawadee-ers die zich elke dag wereldwijd inzetten om onze reizigers een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Een tevreden reiziger is immers onze meest waardevolle ambassadeur. "

Award

Het winnen van een publieksaward is een grote eer want dit geeft aan hoe de klanten over een organisatie denken en dat vindt Reisgraag.nl belangrijker dan dat de award wordt uitgereikt aan degene met het grootste bereik. Dit zegt pas echt iets over hoe goed een organisatie haar werk doet en hoe de klant dit ervaart. Bij Sawadee worden vooral de afwisseling en prettige reisleiding gewaardeerd.

Sawadee

Sawadee heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het organiseren van groepsrondreizen. Volgens eigen zeggen ervaar je een land echt als je met Sawadee op reis gaat. Sawadee organiseert rondreizen met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

Nieuws

Artikelen