Schrijf een ervaring over Baobab en maak kans op mooie prijzen!

Familiereizen van Baobab

Familiereis door Zuid-Afrika
Familiereis door Zuid-Afrika
De familiereizen van reisorganisatie Baobab zijn de perfecte gelegenheid om samen met het gezin een originele reis te maken. Tijdens deze groepsreizen heeft iedereen leeftijdsgenoten om zich heen om snel en gemakkelijk nieuwe contacten te leggen. Daarnaast ben je tijdens de familiereizen van Baobab verzekerd van een veilige en goed georganiseerde rondreis, waarbij er nét wat meer tijd is vrijgemaakt om te genieten van het zwembad en/of het strand. Lijkt zo'n familievakantie je wel wat? Lees hier meer over de familiereizen van Baobab.
Familiereis in Sri Lanka
Familiereis in Sri Lanka

Balans tussen inspanning en ontspanning

Bij de familiereizen van Baobab wordt rekening gehouden met de wensen van de kinderen. De accommodaties zijn over het algemeen voorzien van een zwembad of een strand, zodat de kinderen kunnen zwemmen en zichzelf kunnen vermaken. De inspannende excursies kunnen op deze manier gecombineerd worden met wat ontspanning. Het is daarnaast mogelijk om een strandverlenging te boeken, als je toch behoefte hebt aan wat meer ontspanning. Bovendien zijn de reizen op zo'n manier georganiseerd dat er nooit veel inspanning na elkaar plaatsvindt. In plaats van lange busreizen bestaan de familiereizen uit korte ritten en trips. Lang in de bus zitten komt alleen voor bij avontuurlijke excursies, zoals bijvoorbeeld een safari.

Ontspanning tijdens familiereis
Ontspanning tijdens familiereis

Een leuke en leerzame reis

Tijdens de familiereizen is er genoeg mogelijkheid om kennis te maken met de lokale cultuur, bevolking en omgeving. Door middel van projecten worden de lokale bevolking en cultuur voorgesteld aan de reizigers. Zo leren de kinderen, en de volwassenen ook natuurlijk, op een leuke manier nieuwe dingen. De vakken aardrijkskunde, geschiedenis en maatschappijleer worden je hier dus op een leuke en interessante manier bijgespijkerd. De projecten draaien niet alleen om kijken: vaak is het ook mogelijk om zelf deel te nemen. Tijdens de projecten kun je bijvoorbeeld de lokale bevolking helpen. Op deze manier zie je wat de mensen daar nodig hebben en kun je direct zien dat jouw hulp zeer gewaardeerd wordt. 

Project in Tanzania
Project in Tanzania

De groepsreizen

De maximale grootte van de groepen is 26 personen. Op deze manier blijft het persoonlijk, maar krijgt iedereen ook de kans om leeftijdgenoten aan te treffen tijdens de reis. Daarnaast kun je op deze manier ook genoeg tijd doorbrengen met je eigenlijk gezin, het blijft tenslotte een familievakantie. De familiereizen bieden daarnaast voldoende vrijheid, zodat je ook tijd voor jezelf en je gezin kunt nemen. Deze tijd kun je natuurlijk ook gebruiken om de rest van de groep beter te leren kennen. De keuze is geheel aan jou!

Familiereis door Thailand
Familiereis door Thailand

Verschillende bestemmingen over de hele wereld

Baobab biedt een grote diversiteit aan bestemmingen aan voor de familiereizen. Hierbij kun je kiezen uit vele verre bestemmingen in de continenten Afrika, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om wat dichter bij huis te blijven door te kiezen voor een van de Europese bestemmingen. De keuze is enorm, zodat jij jouw familiereis altijd kunt aanpassen aan de reiswensen van jouw gezin. Bij Baobab ontdek je de wereld met je eigen familie.