Schrijf een ervaring over Baobab en maak kans op mooie prijzen!

Fietsvakanties van Baobab

Baobab fietsvakantie Vietnam
Baobab fietsvakantie Vietnam
Fietsen door de natuur, genieten van een mooi uitzicht en gezelligheid met een leuke groep bij het kampvuur... Klinkt dit als muziek in je oren en ben jij op zoek naar een actieve fietsvakantie, waar op de wereld dan ook? Kies dan voor een fietsvakantie van Baobab. Baobab biedt in samenwerking met Cycletours Produkties B.V. verschillende fietsvakanties aan, zowel binnen Europa als buiten Europa.

Fietsvakanties van Baobab

Baobab biedt fietsvakanties naar bestemmingen over de hele wereld. Van een fietsvakantie in Griekenland tot een fietsvakantie in Australië, bijna alles is mogelijk. Het maakt niet uit met welk reisgezelschap je deze reis wil maken. Wil je alleen, met je familie of met iemand samen reizen? Deze vakanties zijn geschikt voor single-reizigers, stelletjes en families! Wil je graag op een actieve fietsvakantie maar ben je niet zó sportief dat je de hele dag kunt en wil fietsen? De reizen zijn ingedeeld in zwaarte en comfort. Op de website staat bij iedere vakantie de comfort- en de zwaartegraad aangegeven, zo kun je zelf kiezen welke vakantie het beste bij jou past.

Baobab fietsvakantie China
Baobab fietsvakantie China

Groepsgevoel en reisbegeleiding

De reizen worden altijd in groepen gemaakt. Het aantal personen in de groep verschilt per bestemming. Bij de meeste reizen is het aantal tussen de vijftien en de twintig personen. Iedereen maakt de fietstochten op zijn of haar eigen tempo, je fietst dus niet de hele dag met de hele groep samen. Aan het einde van de dag kom je met de groep samen in het hotel of op de camping en kun je samen eten en bijpraten over de route. Tijdens kampeerreizen is er altijd een kok aanwezig. Naast het reizen met de groep, is er ook altijd een reisbegeleiding aanwezig die de groep begeleidt tijdens de fietsroutes.

Baobab fietsvakantie Frankrijk
Baobab fietsvakantie Frankrijk

Verblijf

Baobab biedt twee soorten verblijven. Tijdens de fietsvakanties binnen Europa verblijf je meestal op een camping. Deze campings hebben vaak een zwembad waar je na de fietstocht een frisse duik in kan nemen. Het avondeten doe je met de hele groep bij de bus. Deze bus heeft een luifel waar alle reizigers onder kunnen zitten. Het verblijf tijdens de vakanties buiten Europa is meestal een hotel. Dit verblijf is vaak inclusief ontbijt. Check bij het boeken van de fietsvakantie wel even voor het zekerheid het type verblijf, er kunnen namelijk uitzonderingen voorkomen.

Baobab fietsvakantie Italië
Baobab fietsvakantie Italië

Vervoer

De bagage, de tent en/of de reservespullen worden vervoerd door een meereizende bus. Tijdens de kampeerreizen gaat er vaak ook een mobiele keuken en een luifel mee. Als je als reiziger je eigen fiets mee wil nemen, is het mogelijk om een pendelbusje bij te boeken. Ook kun je er voor kiezen om op eigen gelegenheid naar de vertrekplaats te komen. Dit geldt niet voor de reizen buiten Europa, deze zijn namelijk inclusief vlucht.

Baobab fietsvakantie Kroatië
Baobab fietsvakantie Kroatië

Baobab

Baobab is een Nederlandse reisorganisatie en is onderdeel van Travelopia Group. Dit is een groep van meer dan 50 nationale – en internationale reismerken. De reisorganisatie is opgericht in 1972. In 2013 is Baobab overgenomen door Sawadee Reizen en sinds die tijd zijn de twee organisaties samen verder gegaan. Nu bieden ze samen verschillende soorten rondreizen naar meer dan 80 landen over de hele wereld. Naast de fietsvakanties biedt Baobab ook groepsreizen, singlereizen, familiereizen en wandelvakanties aan.

Baobab fietsvakantie Marokko
Baobab fietsvakantie Marokko