Schrijf een ervaring over Baobab en maak kans op mooie prijzen!

Wandelvakanties van Baobab

Wandeling door Grand Paradiso
Wandeling door Grand Paradiso
Wandelen tijdens de vakantie laat je vaak de onbekende plekjes van een bestemming verkennen. Hou jij ook zo van dit gevoel? En is wandelen iets wat je graag doet? Dan zijn de wandelvakanties van reisorganisatie Baobab jou op het lijf geschreven. Wil je meer weten over deze vakantie? Lees er hier alles over en laat je inspireren door de bijzondere bestemmingen van Baobab.  
Wandeling langs de kust
Wandeling langs de kust

De wandelvakanties van Baobab

De avontuurlijke wandelvakanties van Baobab kun je zowel alleen, als stel of met het gezin maken. Op basis van jouw reisgezelschap wordt je in een passende groep geplaatst, waarmee je samen aan de reis begint. Iedere groep wordt begeleid door een ervaren reisleider. De vakantie staat geheel in het teken van het maken van verschillende wandeltochten. De reizen zijn ingedeeld op zwaarte en comfort, zodat je bij het boeken van de wandelvakantie al kunt kiezen voor een wandelniveau dat bij jou past. Daarnaast kun je de dagelijkse wandeltochten op je eigen tempo maken. Aan het einde van de dag kom je weer samen met de groep, waar je onder het genot van een heerlijke maaltijd de belevenissen van de dag met elkaar deelt. Bij alle kampeerreizen wordt er iedere avond een 3-gangendiner bereid door de kok, die mee gaat op reis. 

Wandelen door prachtige natuurlandschappen
Wandelen door prachtige natuurlandschappen

De accommodatie

De meeste reizen binnen Europa zijn kampeerreizen. Buiten Europa bestaan de reizen veelal uit hotelovernachtingen. Dit is echter niet altijd het geval, dus check van te voren goed om welk type accommodatie het bij jouw reis gaat. De campings zijn vrijwel altijd voorzien van een zwembad, zodat je een heerlijke verfrissende duik kunt nemen na een lange wandeling. Zo komen de voeten weer tot rust voor de volgende tocht. De bus met luifel is de ontmoetingsplek voor de groep, hier kom je samen om te eten en drinken, maar natuurlijk ook voor de nodige gezelligheid. De hotelovernachtingen zijn over het algemeen inclusief ontbijt.

Een standaardvakantie? Zeker niet!

De wandelvakanties behoren zeker niet tot een standaard vakantie. Met Baobab bewandel je niet alleen de gebaande paden, maar ga je hier ook buiten om zelf het gebied te verkennen. Zo zie je naast de bekende hoogtepunten van de bestemming ook unieke plekken, die je anders nooit ontdekt zou hebben. Dit is namelijk de manier om de ongerepte manier te bewonderen en om in aanraking te komen met lokale bewoners en cultuur. Dit maakt jouw vakantie net iets bijzonderder en zorgt gegarandeerd voor de meest prachtige momenten en herinneringen. 

Lunchen met de groep én een prachtig uitzicht
Lunchen met de groep én een prachtig uitzicht

De bestemmingen

Met Baobab kun je zowel landen binnen als buiten Europa ontdekken. Wat denk je van het prachtige Andalusië in Zuid-Spanje of het Kungsleden in Zweden? Ook Kroatië, Malta, Italië en Portugal behoren tot de mogelijkheden. Ben je op zoek naar iets totaal anders? Bekijk dan de wandelvakanties naar het schiereiland Kamtsjatka in Rusland of ontdek het tropische Hawaï. India, Australië en Marokko zijn daarnaast ook mogelijke bestemmingen voor een wandelvakantie. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend, waardoor er altijd een bestemming is die jou aanspreekt.