Schrijf een ervaring over Baobab en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Baobab

9,4
op basis van 14 reviews
Lees meer
9,3
op basis van 29 reviews
Lees meer
9,3
op basis van 91 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 3 met 28 resultaten

op 2 november 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: juli 2016

Goed georganiseerd maar wel redelijk duur. Fijne reisgids en veel mooie plekken gezien.

  • Algemeen 8
op 4 oktober 2015 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg, reisperiode: november 2014

We gingen met Baobab naar Zuid-Afrika voor een Fly&Drive. Bij aankomst bij één van onze hotels bleek onze reservering niet bekend te zijn. De eigenaar van het hotel deed erg chagrijnig en moeilijk, gaf aan dat er geen kamers meer vrij waren etc. Eén telefoontje naar Baobab en het werd direct opgelost. Toen we eenmaal weer thuis waren van onze verder perfect georganiseerde reis, kregen we nog een pakketje thuisbezorgd. Het was van Baobab met daarin Zuid-Afriksaans slabestek en koffielepeltjes voor het ongemak. Echt super attent!

  • Algemeen 9




op 20 mei 2014 bestemming: Ecuador / Galápagos Eilanden, reisperiode: oktober 2013

Baobab gaat 6 weken voor vertrek failliet en regelt helemaal niets meer voor je. Gelukkig is er SGR maar het kost minimaal 60,-- euro. aan administratie koste. Inentingen etc. worden ook nooit meer vergoed. Geen sorry, helemaal niets meer gehoord. Schandalig en dan maakt zo'n bedrijf ook nog een doorstart. Zal iedereen ontraden daar ooit nog te boeken.

  • Algemeen 1
  • Accommodatie 1
  • Vervoer 1
  • Prijs / kwaliteit 1
op 10 september 2013 bestemming: Mexico / Plaats, reisperiode: november 2012

Geweldige reis, we hebben genoten. De groep was gevarieerd, dat maakt het juist zo leuk. We hadden aan Nynke een geweldige reisleidster, altijd op de achtergrond maar als we haar nodig hadden stond ze voor je klaar, niets dan lof! De reis zelf was vreselijk gevarieerd. De accomodaties waren goed, af en toe geen warm water maar ach, dat weet je als je naar dat soort landen gaat. Het vervoer met de bus ging prima, we hebben gemerkt dat Guatamala veel verkeershobbels heeft.......
Kort maar krachtig, een aanrader qua reisorganisatie (Baobab) en landen.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 30 augustus 2013 bestemming: Venezuela / rondreis, reisperiode: oktober 2011

Reisleidster van Baobab was erg enthousiast over het land, wist veel over de flora en fauna. Heeft ons een hele gezellige reis bezorgd.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 28 augustus 2013 bestemming: Zuid-Afrika / meerdere, reisperiode: november 2012

Zeer goed verzorgde reis van Baobab, van meerdere kanten. goede accommodatie, zeer goede reisbegeleiding en zeer goede chauffeur. Veel te weten gekomen over het land en veel gezien. De kans om overal aan deel te nemen, maar ook kon je je eigen weg gaan. Reisbegeleiding liet je in je waarde.
(Weet niet meer precies welke dag in november we gegaan zijn).

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 24 augustus 2013 bestemming: Tanzania / Dar es Salaam, reisperiode: december 2012

Zeer slecht vervoer, anders dan omschreven in de reisomschrijving. veel extra kosten welke in de reisbeschrijving werden omschreven als inclusief. klachten worden niet serieus genomen ofwel niet op gereageerd (ook niet door directeur van Baobab). programma veel te vol voor het aantal dagen van de reis, waardoor men minimaal 12 uur per dag achter elkaar met slechts 3 keer per dag kleine onderbreking in de truck moest zitten om bestemming te bereiken. aldus minder van de landen kunnen zien als omschreven in de reisbeschrijving. misleidende reclame.

  • Algemeen 2
  • Accommodatie 3
  • Vervoer 1
  • Reisbegeleiding 5
  • Excursies 4
  • Prijs / kwaliteit 1
op 25 juni 2013 bestemming: Myanmar / Plaats, reisperiode: november 2011

Prima reisleider (Kees) en plaatselijke gids Kyaw. Afwisselende reis van Baobab in een bijzonder land. Een aanrader maar ga snel!!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 10 oktober 2012 bestemming: Rusland / Sint-Petersburg, reisperiode: september 2012

Kijk altijd eerst bij baobab omdat de verdeling tussen zelf dingen doen en wat standaard geregeld is, mij wel bevalt., Je bent vrij om ter plaatse zelf nog te ontdekken

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 6
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 7
op 1 november 2011 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad, reisperiode: augustus 2011

Wij hebben een reis geboekt met Nederlandstalige reisbegeleiding naar Afrika bij Baobab Reizen. We kregen echter een NIET Nederlandstalige reisbegeleidster.... Baobab Reizen heeft niet nagekomen wat wij met hen hebben afgesproken en waarvoor wij hebben betaald.

Baobab dus niet meer voor ons. Erg vervelend als je een dure reis boekt en de reis organisatie komt haar afspraken niet na.

  • Algemeen 1
  • Accommodatie 1
  • Vervoer 1
  • Reisbegeleiding 1
  • Excursies 1
  • Prijs / kwaliteit 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende