Nieuwe bestemmingen bij Sawadee

Geschreven op 16 december 2014 door Evelyn

Snorkelen tijdens rondreis ArgentiniŽ en BraziliŽ
Snorkelen tijdens rondreis ArgentiniŽ en BraziliŽ
Reisorganisatie Sawadee heeft verschillende nieuwe reizen aan haar assortiment gevoegd voor het jaar 2015. De nieuwe reizen die de reisorganisatie aan gaat bieden zijn rondreizen door de Baltische Staten, door Argentinië en Brazilië en door Nicaragua en Costa Rica.

Rondreis Baltische Staten

Tijdens de nieuwe 15-daagse rondreis door de Baltische Staten wordt er een reis langs de hoogtepunten van Estland, Letland en Litouwen gemaakt. Er wordt overnacht in comfortabele hotels en twee nachten wordt er overnacht in een klein familiepension. Tijdens de reis wordt het Nationale Park Aukstaitija bezocht, waar gewandeld of gekajakt wordt.

Rondreis Argentinië en Brazilië

Tijdens de nieuwe 24-daagse rondreis door Argentinië en Brazilië wordt er onder andere een bezoek gebracht aan de Argentijnse en Braziliaanse kant van de Iguaçu watervallen. Daarnaast bestaat er de gelegenheid om een 2-daagse trektocht naar het afgelegen idyllisch strand bij Paraty te maken. Bij de reis zit een meerdaags verblijf in de boeiende steden Buenos Aires en Rio de Janeiro inbegrepen.

Rondreis Nicaragua en Costa Rica

Tijdens de nieuwe 21-daagse rondreis door Nicaragua en Costa Rica wordt er onder andere overnacht in Caño Negro, waar luiaards, apen, kaaimannen en leguanen gespot zullen worden. Daarnaast wordt er ook overnacht in het bijzondere en weinig bezochte plaatsje El Castillo. Tijdens de reis worden de kleurrijke, koloniale steden Granada en León bezocht.

Nieuws

Artikelen