Schrijf een ervaring over Sawadee Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe familiereizen bij Sawadee

Geschreven op 27 november 2017 door Paula

11-daagse rondreis door de Azoren
11-daagse rondreis door de Azoren
Reisorganisatie Sawadee heeft een aantal familiereizen toegevoegd aan het aanbod. Het gaat om verschillende rondreizen door verschillende landen. Ze bieden nieuwe reizen aan van 8 dagen tot 21 dagen. De meeste reizen zijn te boeken voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar. Een aantal reizen zijn te boeken voor gezinnen met kinderen vanaf 12 jaar.

De nieuwe reizen voor een gezin met kinderen vanaf 7 jaar zijn een 21-daagse rondreis door Canada, een 9-daagse rondreis door Egypte, een 16-daagse rondreis door Indonesië, een 21-daagse rondreis door Sri Lanka en de Malediven en een 8-daagse rondreis door Tenerife. De nieuwe reizen voor een gezin met kinderen vanaf 12 jaar zijn een 24-daagse rondreis door Borneo, een 11-daagse rondreis door de Azoren en een 19-daagse rondreis door Sumatra en Bali. De twee nieuwe reizen voor een gezin met kinderen zonder minimale leeftijd zijn een 16-daagse rondreis door Vietnam en een 8-daagse rondreis door de Azoren.

Naast de nieuwe familiereizen heeft Sawadee ook een nieuwe leeftijdscategorie toegevoegd. Het gaat om de leeftijd 0 tot 4 jaar. Voor deze leeftijdscategorie is op dit moment één reis beschikbaar, namelijk een 16-daagse rondreis door Indonesië.
Kuyo Afrika
9,5
op basis van 15 reviews
Lees meer
Selva Travel
9,4
op basis van 97 reviews
Lees meer
Kaipara Reizen
9,3
op basis van 29 reviews
Lees meer