Nieuwe familiereizen bij Sawadee

Geschreven op 27 november 2017 door Paula

11-daagse rondreis door de Azoren
11-daagse rondreis door de Azoren
Reisorganisatie Sawadee heeft een aantal familiereizen toegevoegd aan het aanbod. Het gaat om verschillende rondreizen door verschillende landen. Ze bieden nieuwe reizen aan van 8 dagen tot 21 dagen. De meeste reizen zijn te boeken voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar. Een aantal reizen zijn te boeken voor gezinnen met kinderen vanaf 12 jaar.

De nieuwe reizen voor een gezin met kinderen vanaf 7 jaar zijn een 21-daagse rondreis door Canada, een 9-daagse rondreis door Egypte, een 16-daagse rondreis door Indonesië, een 21-daagse rondreis door Sri Lanka en de Malediven en een 8-daagse rondreis door Tenerife. De nieuwe reizen voor een gezin met kinderen vanaf 12 jaar zijn een 24-daagse rondreis door Borneo, een 11-daagse rondreis door de Azoren en een 19-daagse rondreis door Sumatra en Bali. De twee nieuwe reizen voor een gezin met kinderen zonder minimale leeftijd zijn een 16-daagse rondreis door Vietnam en een 8-daagse rondreis door de Azoren.

Naast de nieuwe familiereizen heeft Sawadee ook een nieuwe leeftijdscategorie toegevoegd. Het gaat om de leeftijd 0 tot 4 jaar. Voor deze leeftijdscategorie is op dit moment één reis beschikbaar, namelijk een 16-daagse rondreis door Indonesië.

Nieuws

Artikelen