Nieuwe gezinsreis Thailand bij Sawadee

Geschreven op 7 maart 2017 door Renee

Grand Palace in Bangkok, Thailand
Grand Palace in Bangkok, Thailand
Sawadee biedt vanaf nu de mogelijkheid om met je gezin door Thailand te reizen. Tijdens de 21-daagse reis verblijf je in 7 verschillende plekken in Noord- én Zuid-Thailand. Kennismaking met de natuur en cultuur van het land staan centraal bij de nieuwe gezinsreis van Sawadee. Zo trek je door de jungle in het noorden, het Nationale Park in het zuiden en zie je overal de boeddhistische en culinaire invloeden terug.

Reisbeschrijving

Vanuit Amsterdam of Brussel vlieg je met je gezin naar Bangkok om vervolgens verder te vliegen naar Chiang Mai. Het voordeel van de gezinsreis van Sawadee is dat je meerdere nachten op één plek verblijft. Zo is er voor alle gezinsleden genoeg rust en kun je vele leuke excursies doen. De reis begin je met een wandeltocht van twee dagen naar de bergvolken. Daarnaast krijg je in Chiang Mai genoeg tijd om de stad en de omgeving te verkennen. Het volgende hoogtepunt is een fietstocht langs eeuwenoude paleizen en tempels in Sukothai, de oude hoofdstad van het Siamese Rijk. Na een stop in Kanchanaburi keer je vervolgens terug naar het centraal gelegen Bangkok. Hier leer je het Thaise stadsleven kennen en kun je genieten van de Thaise keuken. Op de veertiende dag trek je met je gezin verder naar het zuiden van Thailand, waar je kunt genieten van de natuur in het Nationale Park Khao Sok. Je kunt er goed wandelen, zwemmen en op zoektocht naar het wildlife in het Nationale Park. Je sluit de reis af met het verblijf in de baai van het eiland  waar je lekker kunt ontspannen op het strand en genieten van de zon.

Ko Samui, laatste bestemming gezinsreis Sawadee
Ko Samui, laatste bestemming gezinsreis Sawadee

Overige informatie

De eerste reis is al volgeboekt, maar er zijn al meerdere vertrekdata gepland in juli, augustus en september. De minimale leeftijd voor de reis is 7 jaar en de zwaarte van de reis krijgt drie van de vijf sterren. De overnachtingen zijn comfortabel in hotels met een zwembad. Bij de gezinsreis zijn de vluchten, vervoer in Thailand, 16 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x diner, Nederlandse reisbegeleiding en de fietstochten inbegrepen. De gezinsreis door Thailand van Sawadee is te boeken vanaf €2.200,-, exclusief het zakgeld van ongeveer €200,- per persoon.

Nieuws

Artikelen