Sawadee biedt nieuwe reizen aan in 2016

Geschreven op 8 december 2015 door Anique

Varanasi in Noord-India
Varanasi in Noord-India
De nieuwe brochure voor het jaar 2016-2017 van Sawadee Reizen is uit. Hierin zijn tevens diverse nieuwe reizen te aanschouwen, onder andere naar Zuid-Afrika, Brazilië, Andalusië en Noord-India. Er is daarnaast ook een nieuwe soort reis te boeken bij Sawadee, namelijk de Chill & Adventure reis.

Chill & Adventure

Chill & Adventure is een nieuwe soort groepsreis, speciaal voor reizigers die houden van rust en activiteiten. De reis bestaat uit een week rondreizen, waarna je nog een week gaat ontspannen aan het strand. Zo heb je de mogelijkheid om lekker niets te doen of om zelf op pad te gaan. Tijdens het actieve gedeelde van de reis worden de hoogtepunten van het land natuurlijk wel bezocht. Ook leer je er meer over de cultuur en de bevolking.

Nieuwe reizen

Er zijn daarnaast diverse nieuwe reizen te boeken voor 2016 en 2017. De eerste nieuwe rondreis gaat naar Andalusië. In 10 dagen tijd bezoek je de mooiste steden, verblijf je in de bergen en wordt er een bezoek gebracht aan het Moorse paleis Alhambra. Ook is er een nieuwe reis naar Brazilië, waarbij je in 21 dagen tijd een Amazonetocht maakt op een zeilschip, je in historische plaatsjes verblijft en er een actief programma mogelijk is. Een derde nieuwe reis van 24 dagen gaat naar Zuid-Afrika, Zimbabwe en Botswana. Je bezoekt het Krugerpark, gaat kamperen op een zoutvlakte en spot als je geluk hebt de zeldzame zwarte neushoorns. Tot slot is er een reis toegevoegd aan het aanbod, waarbij je de hoogtepunten van Noord-India gaat ontdekken. De reis duurt 14 dagen en je bezoekt onder andere de forten van Rajasthan, Afra, de Taj Mahal en Varanasi.

Alle nieuwe reizen zijn vanaf nu te boeken op de website van Sawadee Reizen.

Nieuws

Artikelen