Sawadee organiseert 23-daagse rondreis door China & Tibet

Geschreven op 19 juni 2015 door Eva

Yaks
Yaks
Sawadee heeft sinds kort een nieuwe rondreis. Het is een reis van 23 dagen lang waarbij je reist door China en Tibet. In deze reis zijn veel verschillende activiteiten te beleven. Enkele hoogtepunten zijn bijvoorbeeld een tocht met de hemeltrein naar Lhasa en een bezoek aan reuzenpanda's in Chengdu

Het programma

Tijdens deze reis maak je onder andere een spectaculaire tocht met de hemeltrein naar Lhasa, wat het hoogste treintraject ter wereld is. Ook maak je een reis van het oostelijke deel van het voormalig Tibetaanse rijk naar Tibet en breng je een bezoek aan het Laprang klooster in Xiahe, wat het belangrijkste Tibetaanse klooster buiten Lhasa is. Tevens ga je op visite bij reuzenpanda’s in het onderzoekscentrum in Chengdu. 

Kleinere groepen

De eerste rondreis vertrekt op vrijdag 18 september 2015. Sawadee kiest bewust voor het reizen in kleinere groepen, deze reis wordt met maximaal 20 personen gemaakt. Bij minimaal 8 definitieve deelnemers zal de reis doorgaan. De minimumleeftijd voor de reis is 18 jaar.

Overige informatie

Bij de reis zijn het vervoer ter plaatse volgens het programma inbegrepen, net als de overnachtingen, alle ontbijten in Tibet, de entreebewijzen in de kloosters, de gidsen, luchthavenbelasting en de brandstoftoeslag. Verder wordt er een bedrag aan zakgeld van 800 euro aangeraden. De reis is te boeken vanaf 2.598 euro, daarbij is de vlucht inbegrepen.

Nieuws

Artikelen