Sawadee organiseert reisevent op 25 november 2018

Geschreven op 25 oktober 2018 door Egbert

Sawadee organiseert een reisevent
Sawadee organiseert een reisevent
Op zondag 25 november is het weer zover. Dan organiseert Sawadee Reizen het jaarlijkse Sawadee Reisevent. Laat je inspireren door de reisbegeleiders, reisexperts en de sprekers! Het evenement vindt plaats in DeFabrique in Utrecht

Wat kun je verwachten

Tijdens dit evenement kun je een informatiemarkt en reispresentaties verwachten. Op het evenement zijn ook reizigers aanwezig die uit hun eigen ervaring kunnen spreken over verschillende reizen die zij hebben meegemaakt. Daarnaast zijn er tal van leuke activiteiten voor de kinderen. Ook erg interessant is de lezing van Ruben Terlou. Tenslotte is er nog een Footprint Challenge waaraan je kunt deelnemen en niet te vergeten de interessante presentatie over Smartphone Fotografie. Zo maak jij straks tijdens je vakantie de mooiste foto's voor je fotoalbum. Via de website van Sawadee kun je jezelf inschrijven voor verschillende presentaties en lezingen.

Sawadee Reizen

Sawadee is een reisorganisatie die gevestigd is in Amsterdam. De reisorganisatie is opgericht in 1983. Erg belangrijk voor deze reisorganisatie is de aandacht voor natuur en cultuur. Sawadee Reizen organiseert avontuurlijke en actieve reizen naar de leukste bestemmingen.

Nieuws

Artikelen