'Wie is de Mol?'-reizen bij Sawadee

Geschreven op 13 december 2012 door Vanessa

AMSTERDAM - Vanaf 1 januari kun jij in de voetsporen treden van het populaire televisiespel 'Wie is de Mol?'. Sawadee Reizen biedt zeven compleet nieuwe rondreizen aan waarbij je het spel zelf kunt ervaren. Misschien ontmasker jij de Mol... of ben je het zelf?

De rondreizen gaan naar de bestemmingen van alle seizoenen ‘Wie is de Mol?’, namelijk Jordanië, Spanje, Thailand, Mexico, IJsland en IndonesiëZuid-Afrika is het decor voor nieuwe serie en is vanaf maart te boeken. De meest bijzondere locaties en belangrijkste hoogtepunten van het programma kun je zelf beleven. Uiteraard ontbreekt het spelelement niet: spannende ‘Wie is de Mol?’ opdrachten maken onderdeel uit van de reis. Een must-do voor ‘Wie is de Mol?’ fans en iedereen die reizen verrassend anders wil beleven.

Floris Fluitsma, managing director Sawadee Reizen: “Met veel trots en enthousiasme lanceren wij de ‘Wie is de Mol?’-reizen. Deze reizen zijn met veel aandacht voor detail samengesteld en ik ben er van overtuigd dat we een fantastisch concept in handen hebben.”

Nieuws

Artikelen