Portugal wint Reisgraag Award 2017

Geschreven op 17 januari 2017 door Roos

Lissabon, gastvrije hoofdstad van Portugal
Lissabon, gastvrije hoofdstad van Portugal

Het land Portugal heeft de Reisgraag Award 2017 voor de beste bestemming in de categorie Gastvrijheid gewonnen. Van zijn bezoekers kreeg het land maar liefst een 8,8 gemiddeld voor de gastvrijheid. In 2016 won Portugal ook een Reisgraag Award, maar dan in de categorie Stranden.

Florbela Baltazar (Portugees Verkeersbureau): "Portugal is de perfecte reisbestemming in alle jaargetijden. Het land heeft een mild klimaat, 3.000 zonuren per jaar en 850 km van de meest fantastische stranden langs de Atlantische Oceaan. Portugal heeft de oudste grenzen van Europa en biedt op een beperkt oppervlak een grote landschappelijke variatie, veel ontspanningsactiviteiten en een uniek cultureel erfgoed. Traditie en moderne tijdgeest gaan hier op harmonieuze manier samen. De gastronomie, de uitstekende wijnen en de gastvrije bevolking vervolmaken het hoogwaardige toeristische aanbod. Wij zijn zeer verheugd dat wij de Reisgraag Award voor gastvrijheid hebben gewonnen met het mooie cijfer 8,8! Voor ons is dit een bevestiging dat ook door de Nederlandse consument de gastvrijheid in Portugal zeer gewaardeerd wordt. OBRIGADA! Tot gauw in Portugal!"

De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Er is dit jaar een recordaantal van maar liefst 10.000 reviews geschreven op Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heen komen dingen mee naar de titel 'beste reisorganisatie' of 'beste bestemming'.

7 bezoekers beoordeelden dit artikel gemiddeld met een

9,6

Gerelateerde artikelen