Portugal wint Reisgraag Award 2020

Geschreven op 14 januari 2020 door Gina

Jo„o Rodeia/Florbela Baltazar met Reisgraag Award
Jo„o Rodeia/Florbela Baltazar met Reisgraag Award

Portugal heeft de Reisgraag Award voor beste bestemmingen binnen de categorie Ligging gewonnen. De bestemming haalde gemiddeld een 8,9 uit meer dan 7600 reviews die zijn geschreven op Reisgraag.nl. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs voor 2020 in ontvangst mogen nemen. In 2017 en 2018 won Portugal ook al een Reisgraag Award.

“And the Award goes to... Portugal is tijdens de World Travel Awards 2019 voor de derde keer bekroond als 's werelds toonaangevende bestemming! Het Portugees Verkeersbureau, Turismo de Portugal, heeft de prijs voor Worlds Leading Tourism Board gewonnen. In totaal heeft Portugal 12 prijzen gewonnen in de finale van de World Travel Awards 2019. En als de kers op de taart, kregen wij vandaag tevens nog het goede nieuws dat Portugal ook de Reisgraag Award in de categorie 'Ligging' in ontvangst mag nemen. Wij zijn er erg blij mee! Op weinig uren afstand van de Europese hoofdsteden trekt Portugal toeristen uit alle delen van de wereld. De Portugese cultuur is verbonden met de geografische ligging en het historische traject van het land. Portugal is een van de oudste natie van Europa en de ligging aan zee heeft het land in de Ontdekkingsreizen geworpen. De toeristen maken graag kennis met ons cultureel erfgoed en de 'locals'. Behalve de aantrekkelijk ligging, zijn de belangrijkste attracties van Portugal de cultuur, natuur, klimaat, de stranden, de golfbanen, de rijke geschiedenis, de diversiteit, de gastronomie, de wijnen en vooral de gastvrijheid van de Portugezen. Portugal is de perfecte reisbestemming in alle jaargetijden. OBRIGADA voor het vertouwen! Geef het door aan uw vrienden, collega's en familie. Wij willen hen ook graag verwelkomen! Tot gauw in Portugal!”

Dit is alweer de 9e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn meer dan 7600 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2020 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2020/

4 bezoekers beoordeelden dit artikel gemiddeld met een

9,5

Gerelateerde artikelen