Portugal wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 10 januari 2018 door Paula

Portugal wint Reisgraag Award 2018
Portugal wint Reisgraag Award 2018

Dit jaar wint Portugal de Reisgraag Award 2018 voor beste bestemming binnen de categorie Uitgaan. Met een gemiddelde van een 7,6 heeft dit land uit 15.000 reviews die zijn binnengekomen in 2017 het hoogste cijfer gehaald binnen deze categorie. In 2016 en 2017 won Portugal ook al een Reisgraag Award.

Florbela Baltazar (Portugees Verkeersbureau): "Portugal heeft onlangs de 'World Travel Award' voor Beste Vakantiebestemming gewonnen. Vandaag kregen wij tevens nog het goede nieuws dat wij ook de Reisgraag Award in de categorie Uitgaan in ontvangst mogen nemen. Wij zijn er erg blij mee. Voor ons is dit een bevestiging dat de Nederlandse consument het bruisende uitgaansleven in Portugal waardeert. Portugal staat bekend om de gastvrijheid maar wij houden ook van gezelligheid. Wij genieten graag van het leven. Het uitgaansleven in Portugal behoort tot de beste van de wereld. Er zijn vele mogelijkheden voor alle leeftijden. Het begint na zonsondergang en gaat door tot in de vroege ochtend. Er zijn discotheken, clubs, casino's, fado restaurants en bars met live muziek die tot laat open blijven. Maar er zijn ook avenida's en stranden waar je een prachtige wandeling kunt maken om na afloop een restaurant of bar te bezoeken waar je in alle rust kunt proosten op het leven, Saúde! OBRIGADA voor het vertrouwen! Tot gauw in Portugal!”.

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

5 bezoekers beoordeelden dit artikel gemiddeld met een

9,6

Gerelateerde artikelen