KLM vliegt nu ook naar Turijn, ItaliŽ

Geschreven op 27 januari 2014 door Laura

KLM heeft een nieuwe lijndienst toegevoegd naar Turijn, Italië. Met toevoeging van deze lijndienst vliegt KLM in totaal op 6 bestemmingen in Italië. KLM vliegt al naar Florence, Milaan, Rome, Venetië en Bologna. De lijndienst zal 2 keer per dag vertrekken naar Turijn.

De vluchten naar Turijn zullen uitgevoerd worden door KLM Cityhopper. Er zal gevlogen worden met een Fokker 70. Dit vliegtuig biedt plaats aan 76 personen. Overdag gaat de vlucht van Amsterdam naar Turijn om 09:20 uur en komt om 11:05 uur aan. De terugvlucht vanuit Turijn gaat om 11:45 uur en komt om 13:40 uur aan in Amsterdam. 's Avonds zal de vlucht vanuit Amsterdam vertrekken om 20:30 uur en in Turijn landen om 22:15 uur. De volgende ochtend om 06:45 uur gaat deze vlucht weer terug en komt om 08:40 aan in Amsterdam.

Turijn ligt in het Noordwesten van Italië, vlak bij de grens met Frankrijk. Het is de hoofdstad van de regio Piemonte. Turijn is met name bekend vanwege de Olympische Winterspelen die er in 2006 plaatsvonden. Ook staat Turijn bekend als automobielhoofdstad van Italië. FIAT is er onder andere gevestigd. Verder kent Turijn een rijke historie.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen