Gratis reisvoorstel aanvragen

De 10 meest inspirerende reisvideo's

De 10 meest inspirerende reisvideo's
De 10 meest inspirerende reisvideo's

Als een foto meer zegt dan duizend woorden, dan zegt een video er wel meer dan een miljoen. Deze tien video's laten zien hoe divers de natuur en cultuur op aarde kan zijn. Als je na het kijken van deze lijst geen zin hebt om nieuwe plekken te ontdekken, nieuwe ervaringen op te doen en andere culturen te leren kennen, dan weten wij het ook niet meer.

The Longest Walk

In 2008 liep Christoph Rehage een jaar lang door China, een tocht van meer dan 4.500 km. Ondertussen liet hij zijn haar en baard groeien.

Dawn Above the Cloud Sea

Een time-lapse is een video waarin om de zoveel seconden een foto wordt genomen. Alle beeldjes samen zorgen voor een film waarin de tijd heel snel voorbij kan gaan. In dit anderhalf minuut durende filmpje zie je een zonsopkomst in het Huangshangebergte in China. Het spel tussen de golfachtige wolken en bergpieken is prachtig.

Vraag gratis een offerte aan

Terra Sacra

Deze fraaie time-lapse video kostte zes jaar om te maken en er komen locaties uit 24 landen, verspreid over alle continenten, in voor. De combinatie van zowel natuur als cultuur is wat deze video zo opmerkelijk maakt.

Images of Papua New Guinea

Op zijn reis door Papoea-Nieuw-Guinea maakte Michael Fletcher deze prachtige beelden van dit, voor vele, nog onbekende en exotische land. De natuur van Papoea-Nieuw-Guinea is echt ontzagwekkend.

Hula Cam at Burning Man

Burning Man is een bekend kunstfestival in het midden van de woestijn van Nevada. Deze video geeft je een indruk van dit gekke evenement dankzij de, op een grote hoelahoep, gemonteerde camera. De mix van de bewegende hoelahoep en de ritmische muziek maakt het een bijna hypnotiserende ervaring.

PERU

Indrukwekkend camerawerk geeft een mysterieuze en vooral regenachtige kijk op dit Zuid-Amerikaanse land.

Farewell to Japan

Dit emotionele eerbetoon aan een vrijwilligersproject in de nasleep van de Japanse tsunami van 2011 is een must-see!

Antandroy

Een stel kitesurfers reden twee dagen over slechte wegen om bij het vissersdorpje Lavanono in het zuiden van Madagaskar te komen. Daar waren namelijke perfecte surfgolven te vinden en daar maakten ze deze prachtige film over.

HABANA VIEJA

Deze video verbeeldt het dagelijks leven in het oude centrum van de Cubaanse hoofdstad Havana op magnifieke wijze.

Learn

Een korte film uit een trilogie (samen met Move en Eat) waarin een filmcrew van drie man door elf landen reizen. In dit deel zie je de hoofdpersoon allerlei dingen leren van de mensen die hij tegenkomt op zijn reis.
Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Artikelen