img empt Stranden om te feesten | Reisgraag.nl
Gratis reisvoorstel aanvragen

Stranden om te feesten

Veel jongeren gaan voor een aantal dingen op vakantie:33travel/"> zon, zee, strand en feest. En wat is er nou leuker dan een combinatie hiervan? Veel stranden staan dan ook bekend om de feesten die er gehouden worden. Houd jij wel van een feestje tijdens de vakantie? Bezoek dan eens een van onderstaande stranden.

Ibiza, Spanje

Als je aan Ibiza denkt, denk je aan feest. Het Spaanse eiland wordt dan ook als 1 groot feest gezien, waar veel jongeren lekker vakantie vieren. Toeristen bezoeken de stranden om er te feesten, te dansen en te slapen. Verschillende “thema-party's” gaan door totdat de zon weer opkomt.

South Beach, Verenigde Staten

In Miami gaan studenten, toeristen en beroemdheden massaal naar South Beach, waar o.a. een openluchtclub met restaurant is. Als eenmaal de zon ondergaat, verandert de omgeving in een grote dansclub. Op het strand zelf is niet altijd een feest, maar door de vele clubs in de buurt lijkt het net alsof er 1 groot feest aan de kust wordt gehouden.

Vraag gratis een offerte aan

White Beach, Filipijnen

White Beach op het eiland Boracay was vroeger zo berucht om het wilde gedrag van de feestende mensen, dat bezoekers een geheimhoudingsplicht hadden. Daardoor zou het plezier het grootst zijn en zou het niet te druk worden. Wanneer de zon ondergaat, komt het strand tot leven en is het erg gezellig in de omliggende clubs. Er zijn prachtige vuurshows te zien en live bands spelen tot zonsopgang.

Gordon Beach, Israël

In Tel Aviv kun je uit zo'n 16 stranden kiezen om feest te vieren. De stad in het Midden-Oosten staat ook wel bekend als “de feestende stad die nooit stopt”. Weet je niet waar je moet beginnen? Gordon Beach ligt in het midden van de lange kust.

Kuta Beach, Indonesië

Zodra de zon ondergaat op Kuta Beach kun je genieten van verschillende feesten, die tot in de vroege uren in de ochtend doorgaan. Kuta Beach is de plek om te feesten en er komen jaarlijks duizenden bezoekers naartoe. Er wordt soms al aangegeven om niet voor je rust en stilte te komen. De gezellige sfeer in combinatie met goedkope drankjes en goede muziek maakt dit strand de perfecte locatie voor alle feestliefhebbers.

Haad Rin Beach, Thailand

Duizenden bezoekers komen per maand naar Haad Rin Beach in Thailand. Er wordt dan een wereldberoemd feest gegeven met het thema van de volle maan, die te zien is in de nacht. Wanneer de maan rond is, start het feest en met veel grote geluidssystemen hoef je niet bang te zijn dat je de muziek niet hoort. Houd je van dreunende muziek, slapeloze nachten met non-stop feest en goedkope drankjes? Dan is Haad Rin Beach het perfecte strand voor jou!

Palolem Beach, India

In Goa vind je elk jaar minstens 2 miljoen toeristen die komen feesten op Palolem Beach. Grote vreugdevuren en geweldige dj's zorgen voor een geweldige sfeer en je hebt gegarandeerd een leuke avond. De “silent noise party”, die er af en toe wordt gehouden, ziet er grappig uit. Iedereen luistert naar de muziek via een eigen koptelefoon en de dansvloer staat vol.

2 bezoekers beoordeelden dit artikel gemiddeld met een

9,0

Artikelen