Gratis reisvoorstel aanvragen

Top 10 hotels met de mooiste uitzichten

Shangri-La Parijs
Shangri-La Parijs

Niemand vindt het leuk om vanuit het hotel uitzicht te hebben op de muur van een ander gebouw, een lelijk steegje of om bij de overburen naar binnen te kijken. Het liefst wil je natuurlijk een prachtig uitzicht op de stad, de zee of de natuur hebben. Sommige hotels hebben zichzelf hierin overtroffen. De top tien hotels met de mooiste uitzichten vind je hier.

1. Banyan Tree Bangkok Hotel, Thailand

Dit hotel in Bangkok telt wel 61 verdiepingen en steekt daarmee ver boven de omliggende gebouwen uit. Het uitzicht vanaf het dak is fantastisch, vandaar dat er dan ook een bar is gebouwd: 'Vertigo'. Genietend van een heerlijk drankje kun je kilometers ver de stad in kijken. Vooral 's avonds, wanneer alle gebouwen verlicht zijn, is het uitzicht fenomenaal.

Banyan Tree Bangkok Hotel
Banyan Tree Bangkok Hotel

2. Jade Mountain Resort, Saint Lucia

Dit beroemde resort staat bekend om het prachtige uitzicht op de bergen Piti en Gros Piti en de Caribische Zee. Vooral vanuit een van de vijf infinity zwembaden is het genieten. Het Jade Mountain Resort is op een heuvel gelegen waardoor niets het uitzicht blokkeert. Je kunt ver kijken en genieten van onder andere de mooie zonsopgang en zonsondergang. Er is in het hotel verder geen technologie aanwezig, zoals internet en telefoons, waardoor niets je in de weg staat om te genieten van de omgeving.

Jade Mountain Resort
Jade Mountain Resort
Vraag gratis een offerte aan

3. Hotel Tremezzo, Comomeer, Italië

Hotel Tremezzo is het oudste hotel rondom het Comomeer en een ziet eruit als een statig paleis. Vanuit het hotel heb je uitzicht op het meer, de bekende badplaats Bellagio en de prachtige omliggende bergen. Daar komt nog eens bij dat er rondom het hotel een park gelegen is van 20.000 vierkante meter waar je kunt genieten van de natuur. In dit hotel kun je heerlijk tot rust komen.

Hotel Tremezzo
Hotel Tremezzo

4. The Yeatman, Porto, Portugal

Dit hotel in de bijzondere stad Porto biedt een magnifiek uitzicht over het oude deel van de stad. 's Avonds kun je vanuit een bubbelbad in de spa of vanuit een van de infinity zwembaden van het hotel uitkijken over de honderden lichtjes die Porto doen oplichten in de nacht. Als dit geen pure luxe meer is. 

The Yeatman
The Yeatman

5. Llao Llao Hotel, Bariloche, Argentinië

Dit hotel is geschikt voor de echte natuurliefhebbers. Het hotel staat namelijk midden in het natuurpark Nahuel Huapi. Het is aan een meer gelegen en wordt omringd door bergen en groene bossen waar je als gast een fenomenaal uitzicht op hebt. Het hotel past goed in de natuur door het vele houtwerk dat er gebruikt is

Llao Llao Hotel
Llao Llao Hotel

6. Shangri-La Hotel Parijs, Frankrijk

Iedereen droomt wel eens van de romantische bestemming Parijs. Het liefst wil je dan een hotel met uitzicht op de Eiffeltoren. Een ding is zeker: het Shangri-La Hotel heeft zo'n uitzicht. Het hotel, wat een voormalige residentie is van een achterneef van Napoleon Bonaparte, bevindt zich praktisch naast de Eiffeltoren. De hotelkamers hebben dan ook een prachtig uitzicht op dit bijzondere bouwwerk.

7. Manderin Oriental New York, V.S.

De wereldberoemde skyline van New York en het gigantische Central Park zijn goed te zien vanuit dit hotel. De 'eerste' verdieping van het hotel bevindt zich op de 35e verdieping van het gebouw waardoor elke hotelkamer een geweldig uitzicht heeft. Zo kun je de Hudson rivier, Central Park en natuurlijk de skyline zien. De kamers hebben ramen van vloer tot plafond om het uitzicht nog meer te optimaliseren.

Mandarin Oriental New York
Mandarin Oriental New York

8. Marina Bay Sands, Singapore

Dit wereldberoemde hotel staat bekend om het feit dat er zich een gigantisch zwembad op het dak bevindt. Vanuit dit 150 meter lange infinity zwembad heb je een bijzonder uitzicht over de skyline van Singapore. Ook de 2.561 kamers van het hotel hebben allemaal een prachtig uitzicht.

Marina Bay Sands Resort
Marina Bay Sands Resort

9. InterContinental Bora Bora Resort

Het InterContinental Bora Bora Resort bestaat uit schattige, ecologische paalhutten in de zee. Dit klinkt primitief, maar het is een super luxe resort: met een bijzonder mooi uitzicht. De huisjes bieden uitzicht op het azuurblauwe water van de oceaan met daarachter een berg die als het ware uit de zee rijst. In één woord: adembenemend.

InterContinental Bora Bora
InterContinental Bora Bora

10. The Fairmont Chateau, Lake Louise, Canada

Dit hotel bevindt zich midden in het nationale park Alberta. Het hotel is aan een groot meer gelegen en wordt omringd door majestueuze bergen en de bekende Victoria gletsjer. In de winter is Lake Louise een bekend ski-oord, maar in de zomer kun je er ook goed vertoeven. Het uitzicht is in ieder geval geweldig.

Fairmont Chateau
Fairmont Chateau

1 bezoeker beoordeelde dit artikel gemiddeld met een

9,0

Artikelen