Gratis reisvoorstel aanvragen

De leukste manieren om vakantieherinneringen te bewaren

Een reisfoto van IXXI
Een reisfoto van IXXI

Je kent het wel. Je komt terug van een geweldige reis en wilt deze ervaring maar al te graag delen met familie en vrienden. Ook voor jezelf is het leuk om af en toe te worden herinnerd aan die mooie ervaring. Om je een eindje op weg te helpen hebben wij voor jou de leukste manieren opgesomd om deze vakantieherinneringen te bewaren!

Travel Diaries

Een erg leuke manier om jouw reisverhalen en foto's te bewaren is door middel van Travel Diaries. Met deze webapplicatie kan je tijdens je reis een reisdagboek bijhouden. Het is gemakkelijk te bedienen en je voegt snel foto's en kaarten toe aan het verhaal. Het dagboek maak je helemaal eigen met leuke lettertypes en mooie lay-outs. Het leukste van alles is dat je naderhand jouw zelfgemaakte reisdagboek ook nog eens kan laten drukken voor een leuke prijs, zodat het binnenkort echt in jouw boekenkast staat! Het maken van een dagboek is gratis, het laten drukken kan al vanaf €16,95.

Een reisdagboek van Travel Diaries
Een reisdagboek van Travel Diaries

Collage van IXXI

Met IXXI kan je jouw mooiste vakantiefoto's of één mooie foto laten afdrukken op een hele bijzondere manier. IXXI is namelijk wanddecoratie, bestaande uit vierkante kaarten die met elkaar worden verbonden door middel van koppelkruisjes. Op de website van IXXI upload je eigen foto's om een collage of vergroting te maken. Vervolgens kies je zelf een vorm en formaat uit. Op deze manier creëer je een eigen kunstwerk voor aan de muur. IXXI is al te bestellen vanaf €35,50.

Reisfoto's in een IXXI collage
Reisfoto's in een IXXI collage
Vraag gratis een offerte aan

Video bij Viedit

Maak jij tijdens jouw vakantie ook altijd vele filmpjes, maar doe je er vervolgens niets mee? Omdat je er geen tijd voor hebt of het gewoon niet kan? Dan is Viedit een leuke oplossing voor jou! Dit Nederlandse bedrijf specialiseert zich in homevideo's en is het eerste platform waar iedereen foto's en video's op een professionele manier kan laten monteren. De editors van Viedit maken van de geüplode beelden een leuke film met bijpassende muziek. De prijzen beginnen bij €50,-.

Magazine bij Blurb

Het standaard online fotoboek maken en vervolgens afdrukken kennen we allemaal. Maar wist je dat je ook een geheel eigen reismagazine kan maken van jouw laatste reis? Blurb is een platform voor zelfpublicatie, dat iedereen de mogelijkheid geeft om zelf fotoboeken, magazines en e-books te maken van professionele kwaliteit. Maak jouw magazine met een van de tools en laat het vervolgens drukken. Dit kan al vanaf €3,99 per stuk.

Magazine bij Blurb
Magazine bij Blurb

Foto's van Tonki

Jouw vakantiefoto's op een originele manier laten afdrukken? Denk dan eens aan Tonki! Kies een of meerdere favoriete vakantiefoto's uit en Tonki drukt het voor jou op gerecycled karton. Dit karton kan gevouwen worden tot een fotolijstje, zodat je het direct neer kan zetten of op kan hangen. De lijstjes zijn al te bestellen voor €9,99 per stuk.

Tonki
Tonki

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

9 bezoekers beoordeelden dit artikel gemiddeld met een

8,4

Artikelen