Gratis reisvoorstel aanvragen

Top 10 meest unieke hotels

Giraffe Manor in Nairobi in Kenia
Giraffe Manor in Nairobi in Kenia

Altijd al eens willen overnachten op een unieke locatie of in een bijzonder hotel? Dat kan in een van deze 10 meest unieke hotels gelegen over de hele wereld. Zo kun je verblijven in een Hobbit hotel in Nieuw-Zeeland of in een vliegtuig in Costa Rica.

Propeller Island City Lodge

Gelegen in Berlijn in Duitsland is de Propeller Island City Lodge. Dit hotel is een echt museum, zo bijzonder is het. De dertig unieke kamers zijn ieder in een thema ingericht. Enkele voorbeelden van thema's zijn: een kamer met gebogen spiegels, een kamer met doodskisten of leeuwenkooien als bedden en een kamer die ondersteboven staat.

Propeller Island City Lodge
Propeller Island City Lodge
Vraag gratis een offerte aan

Sheraton Huzhou Hot Spring Resort

Sheraton Huzhou Hot Spring Resort ligt in de stad Huzhou in China. Dit hotel is te herkennen aan zijn bijzondere structuur. De bouw van het hotel is namelijk in een soort donutvorm. Het hotel heeft 29 kamers, waarvan er 2 onderwater zijn. Die twee kamers zijn speciaal gebouwd om de ovale vorm van het hotel af te maken.

Sheraton Huzhou Hot Spring Resort
Sheraton Huzhou Hot Spring Resort

Cedar Creek Treehouse

In Washington in Amerika ligt het Pinchot National Park. In dit park kun je overnachten in een van de Cedar Creek boomhuisjes. Het zijn namelijk letterlijk huisjes geplaatst in de bomen met een prachtig uitzicht over het nationale park.

Cedar Creek Treehouse
Cedar Creek Treehouse

Ariau Amazon Towers

Ariau Amazon Towers is een hotel gelegen midden in 's werelds grootste tropische regenwoud in Manaus in Brazilië. Het hoog in de bomen gelegen hotel heeft onder andere een zwembad en vele paden om een wandeling te maken, terwijl je geniet van het schitterende uitzicht over het regenwoud.

Ariau Amazon Towers
Ariau Amazon Towers

The Hobbit Motel

Voor de echte fanatieke Lord of the Rings fans is er de mogelijkheid om te overnachten in het Hobbit Motel in Waitomo, Nieuw-Zeeland. Niet alleen de buitenkant, maar ook de kamers aan de binnenkant zijn geheel in de Hobbit stijl van Lord of the Rings.

The Hobbit Motel
The Hobbit Motel

The Manta Resort

Gelegen op Pemba Island in Tanzania is het Manta Resort. Dit resort is een huisje dat midden in de zee ligt. Het Manta Resort heeft drie verdiepingen, waarvan een verdieping onderwater. In deze kamer kun je via de glazen ramen genieten van het schitterende uitzicht over het zeeleven.

The Manta Resort
The Manta Resort

Hotel Costa Verde

In het Manuel Antonio National Park in Costa Rica kun je overnachten in een de 'Phoenix suite', een vliegtuig van Hotel Costa Verde. Een oud vliegtuig uit 1965 is namelijk heringericht als een suite met twee slaapkamers. Er heeft veel werk in de bouw van deze indrukwekkende suite gezeten, zo bestaan alle meubels uit handgemaakt teak.

Costa Verde
Costa Verde

Giraffe Manor

Giraffe Manor is gebouwd in 1930 voor de toenmalige Europese gasten die kwamen voor safari's. Het hotel ligt in Nairobi in Kenia, bijzonder aan dit hotel is dat om het hotel giraffen lopen. Deze giraffen kun je aaien en af en toe steken ze hun hoofd door een van de ramen van het hotel, op zoek naar wat lekkers om te eten.

Giraffe Manor
Giraffe Manor

Hang Nga Guesthouse

Hang Nga Guesthouse is een hotel dat is gebouwd in de vorm van een boom. Iedere kamer in dit hotel heeft een thema dat in het teken staat van dieren als de termieten, beren, kangaroo, tijger of mieren. Hang Nga is gelegen in Da Lat in Vietnam.

Hang Nga Guesthouse
Hang Nga Guesthouse

Entre Cielos

In een wijngaard in het plaatsje Mendoza in Argentinië ligt een loft van hotel 'Entre Cielos' in de vorm van een cocon. Deze loft heeft op het terras een badkuip en aan de binnenkant een raam dat in de nacht een schitterend uitzicht geeft over de sterrenhemel.

Entre Cielos
Entre Cielos

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Artikelen