Gratis reisvoorstel aanvragen

De handigste citytrip gadgets

Tablets zijn tegenwoordig onmisbaar op reis
Tablets zijn tegenwoordig onmisbaar op reis

Wat is er nou leuker dan een citytrip? Voor weinig geld enkele dagen genieten van het beste dat een stad te bieden heeft. Of je nou gaat voor de prachtige gebouwen, interessante musea of eindeloos rondwandelt en de cultuur opsnuift, met een goede stedentrip kun je de plank niet misslaan. En het misslaan van de plank wordt nog moeilijker met deze gadgets. Een stedentrip is intensief, maar deze handigheidjes zorgen er voor dat het net iets minder intensief en comfortabeler wordt. Zo wordt het bezoeken van de greatest hits van Berlijn, New York of Buenos Aires nog leuker.

Ninja Wallet

Stel je voor, je gaat in een mooie stad een fiets huren. Halverwege ontdek je dat er een essentieel schroefje los zit. Deze moet vastgedraaid worden want het verhuurbedrijf probeert natuurlijk de kosten in jouw schoenen te schuiven. Terwijl jij een manier zoekt om dit schroefje aan te draaien heeft jouw reisgenoot moeite met het openen van de flesjes frisdrank. Even later kom je ook nog tot de ontdekking dat het schilmesje om de sinaasappels mee te schillen spoorloos is. Wat nu? Een dergelijke situatie, hoe uniek ook, kan opgelost worden met de Ninja Wallet van ThumpsUp! Dit is een massief stalen pasje met allerlei uitsparingen. Elke inham heeft een functie. Zo kunnen er blikken mee worden geopend, schroeven mee vastgedraaid worden en fruit mee geschild worden. Ook flesjes fris zijn geen uitdaging voor de Ninja Wallet. Doordat de pas vier keer is verhit is het staal praktisch onverwoestbaar. Voordat je deze pas in je portemonnee stopt dien je er wel eerst €14,95 uit te halen.

De Ninja Wallet
De Ninja Wallet

Stormparaplu

In geen enkele koffer mag een goede paraplu niet ontbreken. Waar ter wereld je ook bent, regen en storm kun je altijd tegenkomen. Senz produceert kwalitatief hoogstaande stormparaplu's die je perfect beschermen tegen de elementen. De stormparaplu is bestendig tegen windstoten tot maar liefst 60 kilometer per uur. Het compacte design zorgt ervoor dat het prima in je rugzak past. Hoewel iedereen natuurlijk hoopt dat het die rugzak niet uit zal komen is het toch fijn dat je de paraplu gemakkelijk tevoorschijn kunt halen wanneer de weergoden in een slechte bui zijn.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins
Verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins
Vraag gratis een offerte aan

Moneybelt

Waar veel mensen zijn is er ook een grote kans dat er mensen zijn met kwade bedoelingen. Toeristen zijn helaas snel het slachtoffer van dieven en ander gespuis. Een moneybelt is een goede manier om mensen met losse handjes te slim af te zijn. Je draagt een dergelijke buidel vaak onder je t-shirt zodat niemand bij je geld of paspoort kan komen. Tegenwoordig kunnen de moneybelts zelfs RFID blokkeren zodat ook scanners worden tegengegaan. Het op afstand scannen en kopiëren van je persoonlijke gegevens is dus ook niet meer mogelijk. Moneybelts zijn verre van hip maar onmisbaar bij een citytrip.

Moneybelt van Eagle Creek
Moneybelt van Eagle Creek

Powerbank

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder onze telefoon. Zelfs in het buitenland waar we afhankelijk zijn wifi is het kleine apparaatje van groot belang. Helaas hebben de telefoons een zwakke plek, de batterij. Met name het constant naar wifi verbinding zoeken is funest voor de batterij. Meestal is deze dan ook al voor etenstijd leeg. Met een powerbank hoeft dit geen probleem meer op te leveren. Een powerbank is een compacte draagbare accu waarmee je telefoon altijd en overal opgeladen kan worden. Ook andere apparaten kun je trouwens prima aan een powerbank hangen. 'S nachts laad je gewoon de powerbank net als je telefoon volledig op en je bent weer klaar voor de volgende dag. Prijzen en capaciteit variëren enorm maar al voor een tientje kun je zo'n accuwonder in je rugzak stoppen.

Powerbank
Powerbank

Roll up travel charger

Een veelvoorkomend probleem in hostels: meer bedden dan stopcontacten. Iedereen moet 's nachts zijn telefoon opladen waardoor alle stopcontacten rap vol zitten. Met de Roll Up Travel Charger kun je dit probleem een beetje verhelpen. In deze oprolbare oplader zitten namelijk vier USB laders. Je kunt dus naast je telefoon ook je powerbank en de telefoons van je reisgenoten op een stopcontact. Alleen het bemachtigen van een felbegeerd stopcontact kan nu nog problemen opleveren. Na het opladen rol je de lader weer gemakkelijk op zodat het weinig ruimte inneemt in je tas.

Roll Up Travel Charger
Roll Up Travel Charger

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

0,0

Artikelen