Salou wint Reisgraag Award 2019

Geschreven op 8 januari 2019 door Anique

Salou wint voor het eerst de award
Salou wint voor het eerst de award

Salou in Spanje heeft de Reisgraag Award voor beste bestemming binnen de categorie Beste Stad gewonnen. De bestemming haalde gemiddeld een 9,2 uit alle 7.000 reviews die zijn geschreven op Reisgraag.nl. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs voor 2019 in ontvangst mogen nemen. Naast deze prijs mag Spanje nog een award in ontvangst nemen, namelijk voor de beste stranden. In 2017 won Spanje ook al twee awards, toen in de categorieën Uitgaan en Beste Stad.


Rosa Vicente (Spaans Verkeersbureau): "Verrassend; Salou als beste stadsbestemming. Maar er zijn vele steden in Spanje die een bezoek waard zijn en wellicht ook de Award voor beste stad zou kunnen ontvangen. Behalve de bekende steden zoals Madrid, Barcelona en Valencia zijn Bilbao, Sevilla, Málaga, enz. enz. ook zeker de moeite waard."
Dit is alweer de 8e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn 7.000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen