Spanje wint Reisgraag Awards 2017

Geschreven op 17 januari 2017 door Roos

Het Spaans Verkeersbureau met de Reisgraag Awards
Het Spaans Verkeersbureau met de Reisgraag Awards

Spanje heeft de Reisgraag Award 2017 gewonnen voor beste bestemming in de categorie Uitgaan. Het uitgaansleven van het land werd door zijn bezoekers dit jaar gemiddeld gewaardeerd met een 7,8. Spanje staat natuurlijk bekend om zijn uitgaanssteden als Lloret de Mar, Salou en Blanes en deze bestemmingen worden dan ook erg goed gewaardeerd op Reisgraag.nl. Barcelona heeft de Reisgraag Award 2017 voor de Beste stad gewonnen. De Spaanse stad kreeg van zijn bezoekers maar liefst een 8,8 gemiddeld.

Ana Román (Spaans Verkeersbureau): "We zijn ontzettend blij met de twee prijzen die aan onze bestemming zijn uitgereikt: 'Beste stad' en 'Uitgaan'. Dit heugelijke feit laat zien dat er steeds meer andere aspecten van Spanje ontdekt worden, dat er ook andere redenen dan zon en strand zijn om Spanje te bezoeken en dat deze zeer gewaardeerd worden door het Nederlandse publiek. Hopelijk zijn deze twee Reisgraag Awards voor Spanje alleen maar het begin en kunnen wij deze verder uitbreiden in de toekomst. Wij zullen er in iedere geval alles aan doen om iedereen te blijven inspireren. Of je van sport, cultuur, natuur, steden of strand houdt, er is altijd een reden om Spanje te kiezen... Muchas gracias!"

De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Er is dit jaar een recordaantal van maar liefst 10.000 reviews geschreven op Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heen komen dingen mee naar de titel 'beste reisorganisatie' of 'beste bestemming'.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen