Spanje wint Reisgraag Award 2019 voor beste stranden

Geschreven op 8 januari 2019 door Anique

Spanje wint twee awards
Spanje wint twee awards

Spanje heeft de Reisgraag Award voor beste bestemming binnen de categorie Stranden gewonnen. De bestemming haalde gemiddeld een 7.9 uit alle 7.000 reviews die zijn geschreven op Reisgraag.nl. Met dit mooie cijfer hebben zij deze publieksprijs voor 2019 in ontvangst mogen nemen. Naast deze prijs mag Spanje nog een award in ontvangst nemen, namelijk voor de Beste Stad (Salou). In 2017 won Spanje ook al twee awards, toen in de categorieën Uitgaan en Beste Stad.


Rosa Vicente (Spaans Verkeersbureau): "Uiteraard zijn wij blij met deze prijs die niet alleen voor de stranden zelf is maar ook voor alles wat onze strandbestemmingen te bieden hebben; cultuur, natuur, gastronomie, gastvrijheid. Of je van sport, cultuur, natuur, steden of strand houdt, er is altijd een reden om Spanje te kiezen… ¡Muchas gracias!"
Dit is alweer de 8e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn 7.000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen