FlixBus

Url: https://www.flixbus.nl/

Type reizen:

Logo van FlixBus

FlixBus is een jonge busmaatschappij uit Duitsland die sinds 2013 goedkope busreizen organiseert naar meer dan 1.200 bestemmingen in 24 Europese landen. Denk hierbij aan steden als Berlijn, Praag, Kopenhagen, Londen en Milaan, maar ook kleinere steden worden aangedaan, zoals Osnabrück en Luik. Binnen een zeer korte tijd heeft de organisatie zich weten op te bouwen tot het grootste busnetwerk van Europa. Je boekt er busreizen voor een zeer gunstige prijs. FlixBus kan haar klanten de beste prijs aanbieden door slim in te spelen op digitalisering. Zo wordt er gebruik gemaakt van eenvoudig boekings- en ticketsysteem en een handige app, wordt er gratis Wi-Fi aan boord van elke bus aangeboden en worden alle bussen gevolgd door middel van GPS.

Op dit moment heeft FlixBus een internationaal team van meer dan 1.000 medewerkers op locaties in München, Berlijn, Kopenhagen, Milaan, Parijs en Zagreb. Daarnaast werken bij FlixBus duizenden chauffeurs uit heel Europa. Bij de busreizen die worden georganiseerd staat duurzaamheid hoog in het vaandel. FlixBus voert een efficiënt brandstofbeleid en de bussen hebben een lage uitstoot van broeikasgassen. Bij het boeken van je busreis kun je daarnaast een ecologische bijdrage leveren waarmee de CO2-uitstoot wordt gecompenseerd.

Ook veiligheid is belangrijk bij FlixBus. De typerende groene bussen voldoen aan alle veiligheidsnormen en de chauffeurs die rijden voor de organisatie zijn goed getraind. Daarnaast wordt de bus ook wel het veiligste vervoersmiddel op de weg genoemd.

Op de website van FlixBus kun je eenvoudig je busreis plannen, bustijden raadplegen en de locaties van de bushaltes vinden. Wil je contact opnemen met de organisatie? Je kunt FlixBus bellen, mailen, contacteren via Facebook of via het contactformulier op de website.

Avila Reizen
9,5
op basis van 11 reviews
Lees meer
Rodina Travel
9,5
op basis van 61 reviews
Lees meer
Undiscovered
9,4
op basis van 61 reviews
Lees meer

Ervaringen met FlixBus

FlixBus krijgt gemiddeld een 1,0
op basis van 2 ervaringen:

1,0 + Ervaring delen
op 18 februari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: november 2019

Hele slechte ervaringen mee! Ik ga dit overal neerzetten want dit kan echt niet. Flixbus geeft aan tijdens een annulering dat er een code gestuurd gaat worden en vervolgens kopen we daar een nieuw ticket mee. Bedrag wordt 2x afgeschreven en we krijgen geen geld terug. Slechte service aan de telefoon. Ze reageren 2 weken niet op onze mailtjes en geven onduidelijke informatie!

  • Algemeen 1
op 9 september 2019 bestemming: België / Antwerpen, reisperiode: augustus 2019

EENS EN NOOIT MEER. KANTOOR NIET BEREIKBAAR WAT EEN HEL

  • Algemeen 1

Nieuws