Schrijf een ervaring over Reisbureau Reisgraag.nl en maak kans op mooie prijzen!

Boek alle soorten reizen bij Reisbureau Reisgraag.nl

Reisaanbod Reisbureau Reisgraag.nl
Reisaanbod Reisbureau Reisgraag.nl
We zijn allemaal wel bekend met de pakketreizen van de reisorganisaties. Je boekt een pakket bestaande uit een vlucht en één of meerdere accommodaties. Maar steeds populairder worden de maatwerkreizen. Dit zijn de reizen die door de reisorganisaties op maat worden samengesteld en speciaal worden afgestemd op jouw wensen. En dan heb je natuurlijk nog de losse reisdiensten. Oftewel alleen een vlucht, accommodatie of bijvoorbeeld huurauto. Bij Reisbureau Reisgraag.nl zijn alle soorten reizen te boeken.

Pakketreis boeken bij Reisbureau Reisgraag.nl

Een pakketreis is een reis die minimaal 24 uur duurt en tenminste bestaat uit twee reisdiensten zoals vervoer, verblijf en/of een andere toeristische dienst zoals een huurauto. Zoals de reis wordt aangeboden, zo neem je de reis ook af. Dit is bij een pakketreis niet aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan een all inclusive vakantie naar Turkije. Er wordt een hotel uit het aanbod gekozen en afhankelijk van de vertrekdag krijg je de vluchttijden te zien. Deze vluchttijden kunnen niet worden aangepast, maar horen bij het pakket dat je boekt. De pakketreis wordt het meest geboekt door klanten. Reisbureau Reisgraag.nl heeft een ruim aanbod voor pakketreizen en wij werken hiervoor samen met verschillende grote touroperators, zoals TUI en de Jong Intra Vakanties. De pakketreizen zijn via de website van Reisgraag.nl te boeken. Voor iedereen die er zelf niet helemaal uit komt, hebben we een offerteformulier en helpen we graag mee naar het zoeken van een passende reis.

De website van Reisgraag.nl
De website van Reisgraag.nl

Reis op maat boeken bij Reisbureau Reisgraag.nl

Reizen die op maat worden samengesteld worden steeds populairder. Deze reizen kunnen namelijk wél naar wens worden samengesteld en aangepast. Bij een maatwerkreis kan je zelf kiezen voor de vlucht met de voor jou fijnste vertrektijden en deze kan je combineren met een of meerdere accommodaties naar keuze. Daarnaast kan je bij maatwerkreizen nog allerlei onderdelen toevoegen en aanpassen. Vooral voor rondreizen worden maatwerkreizen steeds belangrijker. De meeste reizigers zijn niet meer op zoek naar standaard rondreizen, maar willen een rondreis die volledig op hun wensen is afgesteld. Ook voor een reis op maat kan je bij Reisbureau Reisgraag.nl terecht. Bij een reis op maat geef je door welke plekken je graag wilt bezoeken. Op deze plekken gaan wij een mooie accommodatie zoeken en eventueel excursies. Samen bepalen we een begin- en eindpunt van de rondreis en gaan we op zoek naar vliegtickets met de meest gunstige tijden. Is de rondreis nog niet helemaal naar wens? Dan passen we dit gewoon weer aan zodat het uiteindelijk jouw perfecte rondreis wordt. Ook voor deze reizen werken wij samen met diverse touroperators, zoals Riksja Travel en Travel Trend. Maar voor maatwerkreizen hebben wij ook directe samenwerkingen met luchtvaartmaatschappijen en accommodaties.

Losse reisdiensten boeken bij Reisbureau Reisgraag.nl

Bij Reisbureau Reisgraag.nl is het ook mogelijk om losse reisdiensten te boeken. Denk bijvoorbeeld aan alleen een vlucht of acco only. Ook de huurauto is een losse reisdienst en kan altijd worden (bij)geboekt. Heb jij bijvoorbeeld zelf al vluchten geboekt naar Spanje maar kan je geen geschikte accommodatie vinden? Wij gaan op zoek naar een accommodatie en kunnen deze voor jou boeken, zelfs met een transfer van de luchthaven naar de accommodatie en vica versa. Het kan natuurlijk ook zijn dat je alleen een vlucht nodig hebt voor bijvoorbeeld een zakenreis. Aan de hand van de doorgegeven data gaan wij op zoek naar een passende vlucht.