Schrijf een ervaring over Reisbureau Reisgraag.nl en maak kans op mooie prijzen!

Laat je ontzorgen door Reisbureau Reisgraag.nl

Je gaat zorgeloos op vakantie met Reisgraag.nl
Je gaat zorgeloos op vakantie met Reisgraag.nl
Geen tijd of zin om op zoek te gaan naar de ideale vakantie? Reisbureau Reisgraag.nl neemt het hele zoekproces uit handen en gaat graag aan de slag om voor jou een passende vakantie te vinden. Daarnaast ontzorgen wij onze klant ook na het boeken, zodat de vakantiepret al vroeg kan beginnen. 

Wij zoeken een passende reis voor jou

Veel van onze websitebezoekers geven aan geen tijd te hebben om naar een vakantie te zoeken. Of door het grote aanbod van alle reisorganisaties zien ze door de bomen het bos niet meer. Voor iedereen die niet graag zelf op zoek gaat naar een vakantie hebben wij het offerteformulier. Wij vinden het namelijk heerlijk om een passende vakantie voor onze klanten te vinden. Geef je wensen door en wij gaan op zoek naar de ideale vakantie. Het enige wat jij hoeft te doen, is de offerte bekijken en beslissen of het wel of niet iets voor je is.

Wij boeken de reis voor jou

Wij ontzorgen onze klanten niet alleen tijdens het zoekproces, maar ook tijdens het boekingsproces en erna. Hebben we samen de vakantie gevonden die aansluit bij jouw wensen? Dan hoef je alleen maar jouw gegevens door te sturen en boeken wij de vakantie voor je in. Vervolgens kan de voorpret beginnen. Er hoeft niet nagedacht te worden over betalingen en extra services bijboeken. Je hoeft alleen maar te bedenken wat je mee gaat nemen op vakantie.

Wij regelen de betaling en eventuele extra services

Wij regelen zowel de betaling aan de leveranciers als jullie betaling aan ons. Wanneer de restantbetaling moet worden voldaan, ontvang je namelijk van ons een herinnering. Dus na het boeken hoef je je geen zorgen te maken over deadlines. Wij herinneren onze klanten ook aan het boeken van eventuele extra's, dus ook daar hoef je niet zelf aan te denken. Drie weken voor vertrek ontvang jij van ons een brief met belangrijke reisinformatie. Zo word je bijvoorbeeld herinnert aan stoelreservering, verzekeringen en vaccinaties.

Wij geven jouw extra wensen door 

Heb je extra wensen zoals een kamer op de begane grond of twee kamers naast elkaar? Geef dit dan aan bij boeking en wij zorgen ervoor dat de voorkeur terecht komt bij het hotel. Indien mogelijk houdt het hotel hier rekening mee met de indeling van de kamers.

Zorgeloos op vakantie
Zorgeloos op vakantie

Reis zonder zorgen met Reisbureau Reisgraag.nl

Een ander belangrijk punt wat steeds meer een rol is gaan spelen, is natuurlijk het repatriëren. Ook daar hoef je je bij reisbureau Reisgraag.nl geen zorgen over te maken. Wij zorgen er in samenwerking met onze partners voor dat jij weer veilig thuiskomst.

Boeken bij Reisbureau Reisgraag.nl betekent dus dat je volledig wordt ontzorgd. Van het zoeken naar een vakantie tot na terugkomst.