Schrijf een ervaring over Reisbureau Reisgraag.nl en maak kans op mooie prijzen!

Reisgraag.nl is het beste reisbureau van Nederland volgens Trustpilot

Beste reisbureau volgens Trustpilot
Beste reisbureau volgens Trustpilot
Reisbureau Reisgraag.nl staat op nummer één in de categorie reisbureau van Trustpilot. Wij worden met een negen plus beoordeeld door onze klanten en staan daarom bovenaan het lijstje met reisbureaus. Volgens de beoordelingen op Trustpilot is Reisbureau Reisgraag.nl het beste reisbureau van Nederland.

Wij verzamelen ervaringen van onze klanten

Voor Reisbureau Reisgraag.nl zijn reviews van de klanten erg belangrijk. Als reisbureau moet je het natuurlijk ook van de service hebben, vandaar dat het voor Reisbureau Reisgraag.nl belangrijk is om ervaringen van klanten te verzamelen. dit doen wij via de onafhankelijke partij Turstpilot. Al onze klanten krijgen bij terugkomst een uitnodiging voor het schrijven van een review. In de uitnodiging wordt gevraagd het reisbureau te beoordelen op punten zoals communicatie en service, in plaats van het beoordelen van alleen de vakantie. Dat een accommodatie erg goed bevallen is, wil natuurlijk niet zeggen dat ook het reisbureau een goede service heeft geleverd. Vandaar dat wij het belangrijk vinden dat onze klanten dit apart beoordelen.

Hoe werkt het?

Op Trustpilot kan je beoordeeld worden met één tot vijf sterren. Degene die de review plaatst kan er een stukje tekst bij plaatsen om de ervaring toe te lichten. Het is voor ons mogelijk om daarop weer een reactie te plaatsen. Wij worden door onze klanten gemiddeld met een uitstekend beoordeeld.

Eerlijke reviews

Het is voor de partij die wordt beoordeeld niet mogelijk om reviews te verwijderen zonder goedkeuring van Trustpilot. Er wordt door de partijen die beoordeeld worden dus geen vertekend beeld gegeven. De reviews zijn oprecht. Voor ons als reisbureau zijn de eerlijke reviews belangrijk omdat dit een vertrouwen schept bij onze klanten, maar ook bij eventuele potentiële klanten. Wij zijn dan ook erg trots om op nummer één te staan in de top tien van beoordeelde reisbureaus op Trustpilot.

De reviews van Trustpilot
De reviews van Trustpilot

Onze beoordeling door klanten

Inmiddels hebben wij als reisbureau aardig wat reviews verzameld. Punten waar wij goed op beoordeeld worden, zijn onze persoonlijke service, deskundige advies, snelle reacties, goede bereikbaarheid, betrouwbaarheid en het volledig ontzorgen van de klant.

Benieuwd naar de reviews van Reisbureau Reisgraag.nl? Via deze link is het mogelijk alle ervaringen van onze klanten te lezen.