Schrijf een ervaring over Reisbureau Reisgraag.nl en maak kans op mooie prijzen!

Jarenlange kennis van reisexperts bij Reisbureau Reisgraag.nl

Reisexpert Sandra met een klant
Reisexpert Sandra met een klant
Reisbureau Reisgraag.nl werkt met een reislustig team van zeven medewerkers. Door alle kennis en ervaring kunnen wij onze klanten van deskundig advies voorzien. In totaal hebben wij samen meer dan 50 landen bezocht en hebben we meer dan 50 jaar ervaring. 

Ervaring zowel binnen als buiten Europa 

Wij hebben veel vraag naar vakanties in Europa, een continent dat wij met alle medewerkers veel bezocht hebben. We weten de leukste plekjes en mooiste hotels in onder andere Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Griekenland. Hierdoor kunnen wij jou van snel advies voorzien en hoef je zelf niet dagenlang meer te zoeken naar de meest geschikte bestemming. 

Voor de bestemmingen buiten Europa zit je bij ons ook aan het goede adres. Zo hebben wij onder andere Oman, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten, Indonesië, Thailand, Marokko, Israël en de Caraïben bezocht. Wij hebben zelf rondreizen gemaakt door deze landen, waardoor we de perfecte route met je kunnen delen. 

Veel ervaring opgedaan 

Onze reisadviseurs hebben veel ervaring met het adviseren van klanten op een reisbureau. Allemaal zijn ze vanaf het begin werkzaam op een reisbureau, waardoor ze de nodige ervaring hebben kunnen opdoen. Ze helpen onze klanten met alle plezier bij het uitzoeken van een geschikte reis, dit kan zowel telefonisch, per mail als aan de balie. Daarnaast hebben ze zowel de kennis over vakanties in de buurt, denk hierbij aan Duitsland, België en ons eigen Nederland, als bij het maken van verre reizen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het samenstellen van maatwerkreizen, maar ook voor een pakketreis naar de zon kan je uitstekend bij een van onze reisexperts terecht.

Zelf de bestemmingen bezoeken

Wij vinden het erg belangrijk om onze klanten te kunnen vertellen uit ervaring, daarom bezoeken wij de bestemmingen het liefst zelf. Dit is ook de reden dat wij regelmatig meegaan op studiereizen en persreizen, georganiseerd door diverse reisorganisaties en bestemmingen. Daarnaast organiseren wij zelf ook regelmatig een studiereis voor ons kantoor, bijvoorbeeld voor bestemmingen waar veel vraag naar is. Zo waren collega’s Gina en Sandra vorig jaar in Kaapverdië, omdat wij veel vraag naar deze redelijk nieuwe zonbestemming hebben. Eenmaal op reis testen wij zo veel mogelijk accommodaties zo uitgebreid mogelijk. Ook kijken we naar de activiteiten die er op de bestemming kunnen worden ondernomen. Tevens vinden we het belangrijk om te bekijken of een bestemming geschikt is voor diverse doelgroepen, daarom testen we zowel hotels voor gezinnen, all inclusive hotels maar ook adult-only hotels. Hierdoor kunnen we jou het meest geschikte hotel adviseren dat past bij jouw wensen.

Collega's Sandra en Gina op Kaaverdië
Collega's Sandra en Gina op Kaaverdië